Liviu Dragnea, atac fără precedent la Klaus Iohannis: Bate câmpii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut declarații dure, joi, la BEC. 

Liviu Dragnea s-a referit la Klaus Iohannis cu apelativul ”regele” de la Cotroceni. Președintele PSD susține că Iohannis ”bate câmpii în ultima vreme”. 

”Omul ăsta, în ultimele zile, bate câmpii. Am văzut că e preocupat de angajarea paznicilor. Nu există nicăieri în Europa interdicția ca un om care a furat un ou, a făcut pușcărie, acel om trebuie condamnat la moarte, în opinia lui Iohannis, pentru că el, regele nostru, a decis că nu mai poate fi angajat. Pentru el, premierul e paznicul lui, peste oile din guvern. El poate cenzura listele din partide? El are un singur vot. Să nu creadă nici el, nici partidul pe care îl susține, că românii se vor lăsa păcăliți. A fost un candidat penal. Astrele s-au aliniat ulterior”, susține Liviu Dragnea. Președintele PSD a spus că nu a spus niciodată că vrea să fie premier și a anunțat pentru Klaus Iohannis și trompetiști ”o mare surpriză după alegeri”. 

[citeste si]

Liviu Dragnea a subliniat că ”o să le iasă pe nas” discuțiile despre penali și a avertizat: ”să-și îngrijească nasul foarte bine” pentru că or să vadă ei în perioada următoare. ”Toți vor da socoteală pentru ce au făcut, fac și ce intenționează să facă. Am informații că o parte din ei sigur vor ajunge în situația că instituțiile ar putea să-i cheme la audieri, dacă vor vrea să-și facă treaba”, a mai spus Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel