STEAUA - LUDOGOREȚ 1-0, GOL CHIPCIU, în meciul tur din PLAY-OFF-UL CHAMPIONS LEAGUE

Steaua a câștigat cu scorul de 1-0 meciul tur cu Ludogoreț din play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, grație golului marcat de Chipciu. "Roș-albaștrii" au trăit periculos și au marcat pe final, în minutul 88, după ce același chipciu a ratat o sumedenie de ocazie de a deschide scorul, inclusiv un penalty. Sânmărtean a făcut o partidă admirabilă și a fost schimbat pe final, fiind ovaționat de întregul stadion. După victoria fără gol marcat de pe teren propriu, Steaua este favorită să obțină în returul din Bulgaria calificarea în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

Update - min. 90+3: Fluier final. Steaua se impune cu 1-0 în fața lui Ludogoreț, prin golul lui Chipciu, și este favorită la calificarea în grupele Champions League.

- min. 90+2: Filip intră în locul lui Sânmărtean, care este ovaționat de tot stadionul.

- min. 90+1: Steaua e aproape de 2-0. Iancu a tras din unghi, Stoyanov a scăpat mingea, însă Prepeliță nu a reușit să împingă balonul în poartă.

- min. 88: Steaua deschide scorul prin Chipciu. După un corner respins de defensiva lui Ludogoreț, mingea a ajuns la Sânmărtean, care a centrat pentru Szukala. Fundașul central al Stelei a recentrat pentru Chipciu, care a simulat un șut, a evitat un adversar și l-a învins pe Stoyanov cu o execuție la colțul lung. Steaua - Ludogoreț 1-0.

- min. 85: Prima schimbare și la bulgari: Anicet intră în locul lui Marcelinho.

- min. 84: Keșeru execută bine o lovitură liberă de la 30 de metri, însă mingea trece puțin pe lângă butul din stânga.

- min. 83: Iancu intră în locul lui Adi Popa.

- min. 83: Steaua scapă în situație de 3 contra 2 pe contraatac, însă Keșeru îl preferă pe Chipciu, care ratează preluarea, în detrimentul lui Sânmărtean, care era liber.

- min. 80: Chipciu continuă să irosească ocazii uriașe. "Șeptarul" stelist a scăpat singur cu portarul și a pătruns în careu, însă a așteptat prea mult până să tragă și a fost deposedat.

- min. 80: Sânmărtean reușește un nou număr de virtuozitate, trecându-i mingea printre picioare unui adversar. Pasa sa către Keșeru este însă interceptată.

- min. 76: Chipciu centrează în fața porții, însă niciun coleg nu vine la reluare.

- min. 69: Keșeru trage de la 18 metri, însă Stoyanov prinde fără probleme.

- min. 68: Arlauskis iese greșit pe centrare, iar Marcelinho trimite cu capul peste poartă.

- min. 67: Szukala respinge excelent în corner șutul lui Junior Caicara.

- min. 62: Hamza primește galben pentru o intervenție asupra lui Râpă.

- min. 60: Sânmărtean trimite o pasă lungă ideală pentru Latovlevici, la marginea careului. Fundașul stânga al Stelei ține însă cam mult de minge, iar faza este irosită de Adi Popa, după ce balonul a mai trecut pe la Keșeru și Chipciu.

- min. 57: Gălcă face prima schimbare. Keșeru îi ia locul lui Stanciu.

- min. 54: Sânmărtean ia o minge de la 35 de metri de poartă și pătrunde până în interiorul careului, de unde trimite la colțul lung. Mingea ocolește însă butul din stânga lui Stoyanov.

- min. 51: Hamza reia spre poartă o centrare venită din flancul drept, însă este blocat de Szukala, care deviază în corner.

- min. 48: Ocazie mare pentru Ludogoreț. Aleksandrov șutează din vole la colțul scurt. Arlauskis respinge cu piciorul în corner.

- min. 47: Sânmărtean reușește o nouă fază frumoasă și își ridiculizează mai mulți adversari, după care îi pasează lui Prepeliță. Șutul acestuia este însă deviat și reținut fără emoții de Stoyanov.

- min. 46: A început repriza a doua a meciului Steaua - Ludogoreț.

- min. 45+2: Arbitrul întâlnirii pune punct primei reprize dintre Steaua și Ludogoreț. E 0-0 la pauză, după o rundă în care Sânmărtean a jucat excelent, iar Chipciu a ratat marile ocazii ale "roș-albaștrilor", inclusiv un penalty.

- min. 45+1: O nouă ocazie imensă ratată de Chipciu. Vârful Stelei a pătruns în careu și a șutat cu stângul la colțul lung, însă Stoyanov l-a blocat din nou și a respins în corner.

- min. 41: Râpă intervine excelent la marginea careului, într-o situație în care era în inferioritate în fața a doi adversari.

- min. 38: Adi Popa șutează puternic spre vinclu, însă ratează de puțin ținta.

- min. 35: Chipciu primește cartonașul galben pentru un fault.

- min. 34: Chipciu ratează penalty-ul. Șeptarul stelist a șutat în dreapta lui Stoyanov, însă portarul lui Ludogoreț a ghicit colțul și a respins în corner.

- min. 33: Sânmărtean pătrunde în careu, este faultat și obține o lovitură de la 11 metri.

- min. 32: Misidjan șutează de la distanță, însă balonul trece multe pe lângă poartă.

- min. 27: Steaua iese bine pe contraatac prin Adi Popa. Junior Caicara îl faultează însă pe mijlocașul dreapta român și oprește contra "roș-albaștrilor" cu prețul unui galben.

- min. 24: Prepeliță intervine providențial la un contraatac al oaspeților. Căpitanul de azi al Stelei trimite mingea în corner, din alunecare.

- min. 20: Stanciu pătrunde în careu după ce "roș-albaștrii" au recuperat o minge la centru și îi pasează în lateral lui Sânmărtean. Acesta încearcă un șut plasat, însă ratează execuția și trimite pe lângă.

- min. 14: Al doilea fault dur asupra lui Sânmărtean. Nici Dyakov nu este avertizat de arbitru.

- min. 12: Szukala trimite cu capul din corner, însă mingea nu prinde cadrul porții.

- min. 10: Hamza îl faultează cinic pe Sânmărtean, dar scapă fără cartonaș galben.

- min. 7: Ludogoreț are primul corner al partidei. Arlauskis reține lovitura de cap trimisă de Marcelinho.

- min. 4: Steaua are prima ocazie de gol prin Chipciu, al cărui șut puternic din afara careului trece puțin pe deasupra porții lui Stoianov.

- min. 1: A început meciul Steaua - Ludogoreț, meciul tur al play-off-ului pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Bulgarii au avut lovitura de start.

---------------------- 

- 21:10. Antrenorul Stelei a decis să îl țină rezervă pe Claudiu Keșeru, marcator a 6 goluri în ultima etapă de campionat. De partea cealaltă, Hamza Younes începe titular la Ludogoreț meciul în fața echipei la care a fost aproape să ajungă în această vară.

Iată echipele de start de la Steaua - Ludogoreț:

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, Stanciu, Sînmărtean - Chipciu. Rezerve: Cojocaru, Filip, Iancu, Toșca, Pîrvulescu, Keșeru, Vâlceanu. Antrenor: Costantin Gâlcâ.

Ludogoreț: Stoianov - Junior Caicara, Terziev, Moţi, Minev - Zlatinski, Diakov - Aleksandrov, Marcelinho, Misidjan - Hamza. Rezerve: Cvorovic, A. Aleksandrov, Fabio Espinho, Anicet Abel, Dani Abalo, Bezjak, Junior Quixada. Antrenor: Georgi Dermendzhiev

Citește și: Pierderea grea pentru Steaua: Un titular ratează meciul cu Ludogoreț

---------------------- 

Știrea inițială:

Steaua și Ludogoreț se întâlnesc marți, de la ora 21:45, în meciul tur al play-off-ului Champions League. WWW.DCNEWS.RO transmite în format LIVE TEXT partida de pe Arena Națională.

Câștigătoarea dublei manșe dintre Steaua și Ludogoreț va obține calificarea în grupele Ligii Campionilor, în vreme ce învinsa va merge în grupele Ligii Europa.

Echipele probabile

Gsp.ro oferă trei formule de start din care Costel Gâlcă ar putea alege una pentru turul cu Ludogoreț:

Varianta 1: Arlauskis - Prepeliţă, Szukala, Varela, Latovlevici - Breeveld, L. Sânmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Keşeru

Varianta 2: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, L. Sânmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Keşeru

Varianta 3: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, L. Sânmărtean, Chipciu - Keşeru

De partea cealaltă, la Ludogoreț Moți ar putea începe titular, în vreme ce Hamza ar urma să fie rezervă.

Ludogoreț: Stoianov - Junior Caicara, A. Aleksandrov, Moţi, Angulo - M. Aleksandrov, Diakov, Zlatinski, Dani Abalo - Marcelinho, Skuletici. Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Vezi și: Reghecampf, mesaj emoționant pentru jucătorii și fanii Stelei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel