LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Numărul alegătorilor din REGISTRUL ELECTORAL a scăzut

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat, luni, numărul cetățenilor înscriși pe listele electorale permanente pentru alegerile prezidențiale 2014.

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. AEP reamintește că listele electorale permanente se întocmesc și se tipăresc de către primari, pe baza datelor și informațiilor cuprinse în Registrul electoral.

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Listele electorale permanente se întocmesc pe localități și cuprind toți cetățenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite, potrivit mențiunilor din actele de identitate emise de statul român. Datele limită pentru tipărirea copiilor de pe listele electorale pentru alegerile prezidențiale din acest an sunt 31 octombrie, respectiv 14 noiembrie 2014.

Citește și: Sondaj INSCOP: Ponta își spulberă adversarii pentru Cotroceni. Cum ar vota românii în turul 2

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Față de ultima informare publică realizată de Autoritatea Electorală Permanentă pe această temă, s-a înregistrat o scădere a numărului total de alegători cu 22.556 - pentru 2 noiembrie - și cu 22.559 - pentru 16 noiembrie.

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Diferențele apar ca urmare a operațiunilor curente efectuate de primari în registrul electoral aferent localităților conduse de aceștia și a unui import de date programat de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI.

LISTE ELECTORALE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce privește numărul cetățenilor români cu drept de vot care au domiciliul în străinătate, potrivit datelor furnizate de Direcția Generală de Pașapoarte la data de 15 septembrie 2014, pentru data de 2 noiembrie numărul este de 530.158, iar pentru data de 16 noiembrie - 530.532.

Vezi și: Surpriză! Cum a votat Vosganian la toate alegerile prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel