Lista PSD pentru parlamentare. Cine e pe făraș

PSD-ul din Timiş începe analiza situaţiei fiecărei organizaţii judeţene după alegerile locale. Parlamentarii PSD care nu s-au implicat în campania electorală din iunie vor fi depunctaţi, potrivit criteriilor care se vor aplica la întocmirea listei de candidaţi pentru alegerile din toamnă. 

Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș a precizat că "a contat foarte mult (...) implicarea actualilor parlamentari în campania de la locale, chiar dacă nu au fost pe liste, şi modul în care au înţeles să vină alături de candidaţi, să susţină campania electorală, să meargă la mitinguri electorale, să facă efectiv campanie electorală. Unii au fost activi, alţii, nu. Le-am spus-o cu toată deschiderea înainte de campanie că unul dintre criteriile care va conta foarte mult în evaluarea pentru toamnă este implicarea în alegerile locale, dincolo de activitatea din Parlament, pe care au avut-o sau nu au avut-o".

"Datorită acestor criterii aplicate cred că PSD a câştigat alegerile în judeţ, pentru că nu am făcut compromisuri, cel puţin pentru listele de la Consiliul Judeţean (CJ). Nu am avut oameni care să aibă probleme cu legea. Cei care au vrut să mai candideze şi au avut astfel de probleme, au plecat în altă parte. Atâta timp cât sunt preşedinte la PSD Timiş, voi aplica aceste criterii", a declarat Grindeanu.

"PMP a înghițit UNPR"

Grindeanu a anunţat că a propus Comitetului Executiv Judeţean al PSD ca lista pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de Călin Dobra, care a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în ultimii patru ani şi directorul de campanie electorală la alegerile locale din iunie. Preşedintele PSD Timiş a comentat şi fuziunea între PMP şi UNPR. "În opinia mea, nu este vorba despre o fuziune între PMP şi UNPR, ci PMP a înghiţit UNPR. Nu este fuziune", a spus Grindeanu, răspunzând unei întrebări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel