Liiceanu s-a lepădat de Traian Băsescu. Președintele: Îmi pare rău

Gabriel Liiceanu, un mare intelectual, fost apropiat al lui Traian Băsescu, s-a lepădat de președinte și de cele două mandate ale acestuia.

Într-un editorial publicat pe Contributors.ro, Gabriel Liiceanu a scris: "Creditul pe care i l-am dat președintelui Traian Băsescu pentru cele două mandate ale sale nu-l regret nici astăzi. (...) Dar ce s-a întâmplat apoi, după ce Traian Băsescu a coborât treptele puterii, ține de misterioasele abisuri ale firii omenești. (...) Cred că a venit acum momentul să ies din tăcerea stupefiată în care m-a aruncat de-o vreme metamorfoza celui ce a urcat glorios și a coborât indecent scara puterii și căruia, vreme de zece ani, i-am acordat încrederea mea. Ar fi incorect față de mine însumi să nu o fac și, cred, într-un sens anume, și față de el".

Traian Băsescu a spus că nu a apucat să citească materialul, dar nu are nicio problemă cu cele scrise de fostul său apropiat.

[citeste si]

"Nu am apucat să citesc, dar nu am nicio problemă. Chiar dacă îmi pare rău, nu am nicio problemă. Așa este viața. Nu știu ce l-a determinat să scrie. Voi căuta articolul și îl voi citi", a zis Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel