Lidia Buble riscă excluderea din Biserica Penticostală din cauza relației cu Răzvan Simion

Vești nu tocmai plăcute din partea comunității penticostale pentru Lidia Buble din cauza relației pe care aceasta o are cu Răzvan Simion. 

Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion se pare că va fi analizată şi de mai-marii Bisericii Penticostale, scrie ziarulring.ro.

Preşedintele comunităţii penticostale din Bucureşti, Emil Meştereagă, a lămurit situaţia femeii din acest cult care are relaţii înaintea căsătoriei sau întreţine relaţii cu un bărbat căsătorit. Cum a recunoscut şi că nu mai e virgină, artista e ca şi exclusă din Biserica Penticostală.

Teo Trandafir, reacție după anunțul surprinzător al lui Răzvan Simion

"Nu sunt la curent cu mondenităţile, dar dacă Lidia şi Răzvan Simion sunt împreună, ea ar trebui exclusă din Biserica Penticostală. Ar putea reveni doar după ce ar renunţa la păcate. Mai mult, dacă tatăl ei (pastor al Bisericii Emanuel din Deva – n.r.) va încuraja, va aproba comportamentul fiicei lui sau va nega relaţia, va fi oprit de la slujire. La noi nu sunt permise sub nicio formă astfel de situaţii", a precizat Emil Meştereagă.

Acesta a explicat și ce alte restricții mai are acet cult: "În privinţa căsătoriei, e interzisă cea mixtă. Penticostalii nu privesc cu ochi buni nici divorţul. Ei consideră că, datorită caracterului divin al căsătoriei, acesta e un angajament pentru toată viaţa. În plus, Lidia Buble şi-a ales religia, la penticostali botezul având loc abia după 18 ani, atunci când se consideră că omul are discernământ şi îşi poate alege singur calea pe care să merge", a adăugat Meștereagă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel