Liderul PRU, reacție după ce partidul s-a întărit cu doi PSD-iști

Bogdan Diaconu, liderul PRU, salută, într-o postare pe pagina sa de socializare, cel mai recent transfer parlamentar în favoarea partidului său și anunță că îl așteaptă și pe fostul premier Victor Ponta să li se alăture.

"Le urez bun venit noilor colegi din PRU, dl. senator de Prahova (fost PSD) Daniel Savu și dl. profesor universitar Ion Eparu (deputat PSD Prahova)! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici .. îl așteptăm pe VP!", a transmis, luni, Bogdan Diaconu pe Facebook. 

Mesajul liderului PRU vine la doar două zile după ce un apropiat al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a anunțat că a preluat funcția de purtător de cuvânt al partidului PRU.

[citeste si]

De asemenea, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea Obiectiv de luni, Bogdan Diaconu, a confirmat trecerea celor doi PSD-iști la PRU și a oferit câteva precizări legate de convorbirea pe care a avut-o cu Gavril Mârza, deputat PSD de Suceva, după ce acesta a spus că Diaconu l-a invitat să treacă la PRU, susţinând că şi Victor Ponta va veni la acest partid, în funcţia de preşedinte.

"Vizavi de Victor Ponta, eu am spus lucrurile public. Da, îl așteptăm și ni-l dorim pe Victor Ponta la PRU. Eu nu am spus că domnul Mârza a mințit că l-am sunat, dar a reprodus niște exagerări vizavi de discuția mea cu dânsul. Eu l-am invitat la o discuție, l-am întrebat dacă a văzut în mass-media colegii care s-au alăturat PRU și dacă dânsul ar fi interesat să participe la o astfel de construcție. Și da, ni-l dorim pe Victor Ponta lângă noi", a declarat Bogdan Diaconu pentru sursa citată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel