SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Liderii PSD nu susțin suspendarea lui Traian Băsescu

Suspendarea președintelui Traian Băsescu nu va avea loc. Liderii PSD nu susțin demersul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Președintele Traian Băsescu nu va intra în istorie drept președintele suspendat de trei ori. Potrivit unor surse DC NEWS, liderii PSD au hotărât, luni, că partidul nu susține suspendarea lui Traian Băsescu. Potrivit surselor DCNews, conducerea PSD a fost de părere că o nouă suspendare nu ar aduce un beneficiu electoral,  implicând riscuri atât în interior, cât și în relația cu partenerii externi. Public, se vor invoca tensiunile din zonă, în contextul evoluțiilor din Ucraina și a deciziilor luate la recentul Summit NATO. De asemenea, lipsa de utilitate a unui demers care vine doar cu o lună înainte de încheierea mandatului președintelui Traian Băsescu.  

Citește și articolul în care Ciuvică semnalează că planul lui Tăriceanu are un punct slab

Tehnic, parlamentarii PSD nu vor semna propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, așa că procedura legislativă nu va putea demara.

În prezent, Călin Popescu Tăriceanu  a strâns doar 53 de semnături de parlamentari, pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu. Tăriceanu mai are nevoie de încă 144 de semnături, pe care nu le poate strânge dacă senatorii și deputații PSD nu se alătură demersului. PNL, PDL și UDMR s-au declarat deja împotriva procedurilor de suspendare pentru demitere a lui Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel