Liderii PNL, luați la întrebări de un europarlamentar PSD

Andi Cristea, europarlamentar PSD, a vorbit despre relația cu SUA și garanția NATO, elemente cheie pentru securitatea României.

În acest context, Andi Cristea a adresat o serie de întrebări liderilor PNL.

(w670)

"Ca români avem un interes național clar, iar securitatea țării și siguranța populației sunt componenta centrală a acestuia. Relația cu Statele Unite ale Americii și garanția NATO sunt elemente cheie, iar în contextul actual, cu agresiunea Federației Ruse în Ucraina și situația din Siria, nu ne putem juca cu geopolitica.

Poziția exprimată recent de președintele Comisiei Europene, dl. Juncker, este, în acest sens, nu doar surprinzătoare, dar și nereprezentativă pentru Europa.

Astfel, este esențial să vedem ce spun colegii de familie politică ai domnului Jean Claude Juncker, dincolo de mizele politice mărunte pe care PNL le abordează în mod frecvent", a zis Andi Cristea care este și Președintele Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova și membru al Comisiei pentru politică externă a Parlamentului European.

'Doamnele și domnii lideri ai PNL consideră că relația cu Federația Rusă este mai importantă decât relația cu SUA? Sunt gata, domniile lor, să se delimiteze de asemenea declarații sau sunt pregătiți să meargă pe mâna cuiva care nu ne poate garanta securitatea?', a adăugat europarlamentarul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel