Liderii PNL, GAFĂ URIAȘĂ. Ponta: Tăntălăul și Gogomanul

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu a atras atenția asupra gafelor făcute de Cătălin Predoiu și Alina Gorghiu. Fostul premier Victor Ponta consideră că a fost varianta românească a filmului "Tăntălăul și Gogomanul".

Ionuț Vulpescu, fost ministru PSD al Culturii, a scris următoarele observații pe contul său de Facebook: "Din ciclul "100 de ani de dadaism, în România": aflat, cu partidul, în campanie electorală, fostul aspirant la funcția de prim-ministru, actualul lider al PNL București, Cătălin Predoiu, a dat o halucinantă reprezentație de sinceritate. În fața Ligii Aleșilor Locali liberali, liderul PNL a declarat, cu o freudiană nonșalanță: "Ești la Polul Nord și trebuie să vinzi unui eschimos un elefant roz. Cum faci asta? Cu atitudinea potrivită. Așa trebuie să facem și noi!" Aflată lângă el și percepând că e ceva în neregulă cu această sinceritate, președinta PNL a încercat să contracareze, spunând însă o altă enormitate: "Eu nu vând elefanți roz la Pol, dar cu Vasile Blaga conduc un partid cu atitudine. Pe 6 iunie 2016, o să fiți atât de mulți primari, viceprimari, președinți de CJ, încât în România va trebui să reinventăm conceptul de Opoziție". Dar stați! Avem și mai mult! PNL, prin doamna Gorghiu, tocmai ce a propus o lege, prin care 30% din funcțiile alese să fie ocupate de femei. După care și-a prezentat candidații pentru Primăria Generală și pentru Primăriile de sector! Șapte bărbați, zero femei! Să nu uităm că dadaismul s-a născut în România, iar anul acesta marcăm 120 de la nașterea lui Tristan Tzara și 100 de ani de la inaugurarea Cabaretului Voltaire...".

"Vreți să vedeți varianta românească a celebrului film american "Dumb and Dumber" ("Tăntălăul și Gogomanul")!", a scris Victor Ponta cu trimitere replicile lui Cătălin Predoiu și Alina Gorghiu. El a adăugat: " PS - noroc că există Tăriceanu, altfel alegătorii liberali din România trebuiau să emigreze la Polul Nord".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel