Lideri PNL, semnături pe demisia lui Ponta. Alina Gorghiu: Este un demers la care dl Ponta ne obligă

Mai mulți politicieni liberali, inclusiv unul dintre co-președinți și un prim-vicepreședinte PNL, au semnat, vineri, moțiunea populară pentru demiterea premierului Victor Ponta. 

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, și alți liberali, precum prim-vece-președintele Teodor Atanasiu, Ovidiu Raețchi și Cornel Piperea au semnat vineri moțiunea populară intitulată "Semnează-i demisia lui Ponta".

Alina Gorghiu a declarat că își dorește ca semnătura sa să însemne începutul sfârșitului pentru Victor Ponta.

"O consider mai mult decât o acțiune simbolică, o consider o acțiune necesară, utilă, care să arate inclusiv în sectorul 5 că Guvernul Ponta este unul toxic și că premierul Ponta trebuie demis cu sprijinul locuitorilor de peste tot. Astăzi am venit și am semnat pentru demiterea lui Victor Ponta în sectorul 5. Este o locație importantă pentru mine, o locație simbolică, sunt parlamentar de colegiu 22, de sectorul 5 și îmi doresc ca semnătura mea să însemne începutul sfârșitului pentru Victor Ponta", a declarat Alina Gorghiu, citează Agerpres.

Ea a susținut că Victor Ponta "se agață de putere", adăugând că sunt semnale pozitive că foarte mulți oameni vor semna această moțiune populară și că intenția PNL este să strângă minimum un milion de semnătur.

"Sunt unul dintre cetățenii României care i-au semnat demisia lui Victor Ponta. În sectorul 5 și în colegiul meu de deputat am stat de vorbă cu oameni care susțin demersul PNL de a iniția o moțiune populară pentru demiterea premierului. Este un demers la care dl Ponta ne obligă, pentru că între putere și Romania, alege puterea", a scris, ulterior, pe contul său de socializare, co-președintele PNL.

PNL inițiază moțiune populară pentru demiterea lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel