Lider PSD, într-un scandal de proporții. "Nu știu dacă din cauza aspectului"

Emanuela Gavrilă, președintă PSD Costinești, este în mijlocul unui scandal de proporții.

Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale a anunţat, luni, că a acordat licenţa de concesiune pentru exploatarea resurselor de minereuri polimetalice şi auro-argentifiere din perimetrul Geamăna-Colţii Lăzarului unui SRL din municipiul Deva, Blueberry Ridge Minerals, unde președinta PSD Costinești este admnistrator.

După mai multe comentarii făcute în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, de tipul "pe ea cine o exploatează", președinta PSD s-a arătat deranjată de comentariile invitațiilor din platou și a subliniat că nu înțelege care este problema și dacă aceasta este aspectul său fizic.

Mădălin Voicu, deputat PSD, a intervenit cu o întrebare, subliniindu-i colegei de partid că a fost foarte atent la ceea ce a spus. După ce Emanuela Gavrilă l-a întrerupt, Mădălin Voicu a continuat: "Lăsați-mă să vorbesc măcar jumătate ca să-mi răspundeți. Spuneți că sunteți managerul acestei companii și-mi spuneți că nu sunteți din domeniu și nu cunoașteți partea lucrativă de explorare măcar, nu de exploatare. Cum puteți să faceți progrese?". Emanuela Gabrilă a răspuns: "Admnistrarea financiară și a documentației necesare s-a bazat până acum pe respectarea legislației din România în domeniul mineritului, eu fiind de profesie jurist. (...) Rezultatele mele de până acum sunt pozitive", a spus președinta PSD Costinești.

Întrebată de unde a aflat de zăcămintele din Baia de Arieș, politiciana a răspuns: "De la televizor am aflat de aceste zăcăminte, noi am cerut și alte zone, nu doar în Baia de Arieș,  dar este singura zonă în care am obținut". Întrebată cine sunt "noi", având în vedere că Emanuela Gavrilă a spus că este singura angajată a companiei, politiciana a spus: "Colegii cu care lucrez. Au fost angajate companii, am externalizat serviciile...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel