Lider PSD, DEMISIE din toate funcțiile din cauza unui comentariu pe Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD Brăila a demisionat din toate funcţiile ca urmare a reacţiilor stârnite în urma unui comentariu postat pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, Doru Damian se întreaba retoric pe Facebok, dacă "vom mai scăpa vreodată de americani", în contextul în care un convoi militar al Forțelor Terestre Americane dislocate în Europa au trecut județul Brăila.

"România a fost eliberată de sub ruși în anii '60... de americani vom mai scăpa vreodată?! Dar la prostia care este suverană azi în Romania", a scris Doru Damian, adăugând că nu avem nevoie "nici de militari americani, cum nu avem nevoie nici de militari ruși prin țara noastră".

După acest episod, Doru Damian care era și vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi membru în Consiliul Naţional al partidului a decis să demisioneze din toate funcțiile partidului. Acesta rămâne în continuare membru de partid, însă a preferat să se retragă din viaţa publică, după cum le-a precizat redactorilor "Obiectiv - Vocea Brăilei".

"Este adevărat. Aşa am considerat că este mai bine pentru mine. Sunt membru PSD în continuare, dar mi-am dat demisia din absolut toate funcţiile de conducere de la nivel central şi naţional de la PSD. Ce să vă spun? Având în vedere ultima apariţie a mea în «mass media» pe un comentariu din care a rezultat «vezi Doamne!» că nu ştiu ce aş fi eu, atunci am considerat că a venit vremea să închid subiecte din astea şi să îmi văd de treaba mea. A fost un comentariu de o anumită factură pe care nu vreau să îl detaliez. A fost picătura care a umplut paharul. Am zis că cel mai bine pentru mine este să ies din viaţa publică. Oricum aveam hotărârea asta luată de mulţi ani, dar am rămas pentru că trebuia rezolvată o problemă la nivelul organizaţiei judeţene. Cum problema s-a rezolvat...", a declarat Doru Damian, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel