Nicolai, anti-Klaus: Vreau un președinte român!

Cu două zile înainte de Congresul PNL, unde Klaus Iohannis și Ioan Ghișe își dispută șefia partidului, europarlamentarul liberal Norica Nicolai se plasează în tabăra senatorului brașovean. Mai mult, Nicolai se opune fuziunii PNL - PDL și susține că vrea ca viitorul președinte al României să fie român.

Etnicul german Klaus Iohannis, cotat cu cele mai mari șanse la Congresul PNL din 27 - 28 iunie, se profilează drept candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Unul dintre liderii PNL, Norica Nicolai, spune însă că ar vrea ca succesorul lui Traian Băsescu să fie român.

"Dacă am avea și un președinte neromân, unde ar mai fi România? Nu am niciun fel de intenție să diminuez meritele la primăria Sibiu ale d-lui Iohannis, dar mărturisesc că îmi pun problema, pentru că eu sunt membru al Partidului Național Liberal. De componenta națională multe lume a uitat în țara asta. Națiunea este ceva bun de invocat doar în discursurile electorale sau când îți convine la un dineu sau într-o manifestare publică. Îmi doresc un român, un român care să-i unească pe toți, un român care să aibă respect pentru valorile creștine. Este foarte important să ne întoarcem la reperele noastre morale, dacă vreți, și de tip religios", a declarat Nicolai, în ediția de miercuri a emisiunii Jocuri de Putere, difuzată de Realitatea Tv.

Totodată, Norica Nicolai a spus că este "categoric" împotriva unei fuziuni a PNL cu PDL.

Eurodeputatul PNL nu agreează nici afilierea PNL la PPE, pe care spune însă că o va accepta, atunci când aceasta nu se va face "pe ușa din spate".

Norica Nicolai: Băsescu și PPE, cea mai puternică lovitură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel