Lider PNL explică prezența lui Blaga la sediul partidului după demisie

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat joi că venirea lui Vasile Blaga la sediul partidului este un lucru firesc, având în vedere că un politician care demisionează din funcţie are nevoie să-şi lase lucrurile în ordine.

'Eu cred că un om care demisionează trebuie să-şi lase lucrurile în ordine. Şi atunci, sigur că vine la locul de muncă până le aşază pe toate, până când vede cui le predă. Ce dosare sunt în lucru, cui se dau dosarele. Mi se pare un lucru firesc', a declarat Nicolăescu, joi, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă Vasile Blaga se află în continuare la şefia partidului până la desemnarea unui înlocuitor al său în funcţia de copreşedinte, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă ştie ca Blaga să fi făcut o propunere de înlocuitor la funcţia de copreşedinte, Nicolăescu a spus că nu are de unde să ştie, pentru că provine din fostul PNL.

'Nu am de unde să vă răspund, pentru că dacă se va întâmpla aşa ceva se va întâmpla în interiorul fostului PDL. Eu sunt din interiorul fostului PNL, în consecinţă nu am de unde să ştiu', a spus liderul liberal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel