Lider de partid, acuzații grave: Sistemul încearcă să lovească

Cătălin Avramescu, președinte PNȚCD Buzău, aduce în atenția publicului un lucru grav legat de alegerile electorale.

"Am depus pe data 28 mai, contestatia la BEJ Buzau, unde mi-a fost dat un numar de inregistrare, asa cum se vede in fotografie. Ulterior cei de la BEJ Buzau nu au mai vrut sa primeasca aceasta contestatie si mi-au returnat-o.

Le-am explicat ca aveam dreptul sa participam la tragerea la sorti din comuna Tisau, insa mi-au prezentat o hotarare BEC privind modalitatea de constituire a birourilor electorale ale sectiilor de votare. Le-am aratat ca si conform acestei hotarari aveam dreptul sa intram la tragerea la sorti, la care un domn care nu s-a prezentat, dar despre care am auzit ca ar fi presedintele BEJ Buzau, a taiat cu pixul "sau, dupa caz" din hotarararea BEC si mi-a spus ca acolo ar trebui sa citesc "si". Am atasat fotografia in care se vede cum acest domn a taiat "sau, dupa caz", fotografie care arata respectul fata de lege al acestei persoane.

Daca noua ne fac asa ceva, care repezentam un partid politic, oare cum se comporta acesti oameni cu cetatenii simpli? Consider ca sistemul incearca sa loveasca in PNTCD pentru ca au vazut ca avem succes, se tem de noi pentru ca suntem singurul partid de dreapta curat si doar noi putem produce o schimbare reala in Buzau", a transmis Cătălin Avramescu, liderul PNȚCD Buzău.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel