Licența Antena Internațional, prelungită de CNA cu încă nouă ani

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenței postului Antena Internațional pe o perioadă de încă nouă ani.

Antena Internațional, televiziune operată de Antena Group, are zonă de difuzare Statele Unite, Canada și țările din Europa. Postul redifuzează sau preia programe ale posturilor Antena 1, Antena 3 și Antena Stars, informează Pagina de Media.

Radu Tudor, director general al postului – „Antena Internațional este destinat și se adresează în primul rând românilor din diaspora, celor care vor să combine într-un post TV emisiuni informative și de divertisment. Cu mențiunea că Antena Internațional nu preia acele emisiuni de divertisment care au un conținut mai dur, mai hard, cum sunt cele care intră de obicei în dezbaterile CNA și mă refer aici la Acces Direct sau la altele".

„Proporția cea mai mare este a postului Antena Stars care are abordări mai soft. Solicităm pentru prima dată de la existența acestui post și un foarte bun procent de publicitate.", a mai spus Radu Tudor.

Întrebat cine este concurența Antenei Internațional, Radu Tudor a spus că în principal este Pro TV Internațional și apoi TVR Internațional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel