Liberalul Marius Obreja nu știe versurile Imnului Național

PNL
PNL

Liberalii şi democrat-liberalii susţin la unison că intonarea Imnului Naţional fără strofa a doua, în care e menţionat Împăratul Traian, a fost doar o greşeală a firmei care a organizat, sâmbătă, congresul comun PNL - PDL. 

Senatorul PNL Marius Obreja, vicepreşedintele Senatului, spune că nici măcar nu a conştientizat că această strofă a fost evitată.

VEZI ȘI: Jurnaliștii Antena 3 în Delta Dunării, așa cum nu i-ați mai văzut

Marius Obreja a explicat că el nu ştie aşa bine Imnul de stat al României, motiv pentru care nici nu a sesizat omiterea strofei.

„Vă spun sincer că nu prea ştiu versurile din Imnul Naţional, dar vă spun la fel de sincer că mă ridic în picioare şi-mi duc mâna la inimă de fiecare dată când aud", a declarat senatorul liberal.

Pe de altă parte, deputatul PNL Ludovic Orban, ales recent în funcţia de vicepreşedinte al partidului, a declarat că omiterea strofei a doua nu a fost un gest premeditat, aşa cum a speculat presa.

„A fost o pură coincidenţă. Nici să nu vă gândiţi că a fost ceva premeditat! Firma organizatoare care s-a ocupat de congresul PNL ne-a fost recomandată de colegii de la PDL. Deci ei sunt responsabili inclusiv de CD-ul cu intonarea imnului", ne-a declarat Orban. Nici liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, n-a ştiut să răspundă de ce a fost omisă tocmai această strofă, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel