Lia Olguţa Vasilescu, înțepătură pentru Ponta: La fel ca apa sfinţită

Declaraţia lui Victor Ponta despre 'guvernul cu 4 piloţi' este la fel ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine, este de părere vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu.

Întrebată dacă face bine Victor Ponta prin cele mai recente declaraţii la adresa PSD, Olguţa Vasilescu a spus: 'Depinde ce înţelegeţi 'face bine sau face rău'. 'Cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine', a adăugat ea, la Parlament. Fostul premier Victor Ponta a declarat că Executivul Grindeanu are '4 piloţi', unul dintre aceştia fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

[citeste si]

'Acum văd Guvernul Grindeanu (pe care l-am votat şi al cărui succes m-ar face foarte fericit şi liniştit) cum are deja 4 piloţi! Lângă premier trage de manşă cu toată puterea şi preşedintele Iohannis (instalarea cu forţa în capul mesei de la Palatul Victoria sau somaţiile legate de buget sunt elemente evidente)/ trage vizibil şi preşedintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunţat la început membrii Cabinetului, dar îi şi coordonează direct şi prezintă public toate lucrurile pozitive - cele negative le lasă pentru bieţii miniştri)/ există din ce în ce mai vizibil şi public şi a patra 'mână' pe manşă - cea a Sistemului care transmite prin vocea procurorului general sau a procurorului şef DNA ce ordonanţe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie ministru sau secretar de stat - ba chiar şi câte salarii se pot mări din ipoteticele şi fantezistele 'prejudicii' (nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!', a scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel