Lia Olguța Vasilescu, în fața unei situații confuze. Scrisoare către Comisia Europeană în numele său

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, acuză, pe pagina de Facebook, că a fost trimisă către Comisia Europeană o scrisoare pentru o autostradă în numele său.

"E a doua oară când mi se foloseşte numele că aş fi semnat nu ştiu ce scrisoare către Comisia Europeană pentru o autostradă Craiova-Lugoj. Fac precizările de rigoare: 1. Nu s-a întrunit pentru subiectul vreunei autostrăzi şi nu s-a votat niciodată în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al ADR autostrada Craiova - Lugoj. Mergând pe prietenia care o leagă de Marijan Marinescu (n.red.: europarlamentarul Marian Jean Marinescu, corepreşedinte al PNL Dolj), dna Bogheanu şi-a permis să ne trimită o scrisoare primarilor şi preşedinţilor de CJ-uri, pe care eu nu am semnat-o, pentru că un asemenea subiect impunea o şedinţă, dar aceasta nu a avut niciodată loc, iar cine spune altceva presei dezinformează cu neruşinare", scrie Olguţa Vasilescu, potrivit hotnews.ro

Primarul Craiovei susține proiectul de autostradă Craiova-Piteşti, după cum precizează. "A parazita acest subiect deosebit de important pentru Craiova cu alte proiecte de autostradă care nu au fost negociate cu Comisia Europeană, mi se pare că, de fapt, duce la pierderea şansei de a mai avea vreo autostradă. Legătura cu vestul se poate face pe ruta Craiova-Piteşti-Sibiu-Arad, dar pentru Craiova şi investitori cea mai importantă rămâne autostrada Craiova-Piteşti, care va asigura traseul până la Constanţa, unde mărfurile se încarcă în port şi pot lua orice destinaţie", subliniază Olguța Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel