Laurențiu Reghecampf - Victor Pițurcă, scandal monstru în Arabia Saudită: Fostul selecționer a refuzat să dea mâna cu fostul antrenor al Stelei

Foto: mondonews.ro
Foto: mondonews.ro

Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, luni seară, într-o restanță din campionatul Arabiei Saudite, Al Ittihad și Al Hilal remizând la Jeddah, scor 0-0. Înainte de startul meciului, Laurențiu Reghecampf a încercat să-l salute pe Victor Pițurcă, dar fostul selecționer l-a ignorat.

Cei doi tehnicieni au avut mai multe confilicte în trecut și acum s-au trezit adversari într-o dispută plină de orgolii în Arabia Saudită. Peste 60.000 de spectatori au asistat la derby-ul din Arabia Saudită, iar înaintea confruntării Reghecampf a lăsat deoparte confilctele din trecut și a vrut să dea mâna cu Pițurcă.

Numai că fostul selecționer i-a întors spatele fostului antrenor stelist, pe care l-a ignorat total, stârnind mânia tehnicianului de la Al Hilal, conform digisport.ro:

"Am făcut un gest de om normal. Doi antrenori români se întâlnesc într-un campionat străin. Am fost îndemnat de toată lumea să merg să-l salut pe acest individ, nu pot să-i mai pronunț numele, nu merită. De soția mea, de Gigi Becali, mi-a transmis să fac acest gest, toți colaboratorii mei și sincer, nu regret. Mi-am dat seama că acest individ este un om extrem de rău și lipsit de caracter", a reacționat Laurențiu Reghecampf, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Ronaldo, desemnat jucătorul anului de o prestigioasă publicație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel