Laura Voicu, ELIBERATĂ. PRIMELE declarații

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, fosta şefă DIICOT, va fi cercetată în libertate, a decis Înalta Curte de Casaţie şi de Justiţie.

Laura Voicu, imediat ce a ieșit din arest, a avut o intervenție telefonică la România TV, în emisiunea "Ediția de seară", unde a făcut primele declarații după tot ce s-a întâmplat.

"Nu am voie să comentez nimic din ce s-a întâmplat. Am voie doar să profesez, iar acest lucru mă bucură foarte mult pentru că am fost și sunt avocată", a zis Laura Voicu.

"După ce mi se va judeca contestația, voi veni la dumneavoastră, domnule Ciutacu, în emisiune", a mai spus avocata Alinei Bica.

Întrebată de Victor Ciutacu dacă este optimistă în ceea ce privește contestația, Laura Voicu a zis: "După 24 de ore de pușcărie și refuz de hrană, credeți-mă că nici eu nu mai știu cum sunt".

"Nu am nimerit cu Elena Udrea în celulă. Doamne ferește. Exclus! Astăzi, prietenii mei avocați au vrut să mă scoată la grefă și nu au putut întrucât era scoasă doamna Udrea. Se pare că nu am voie să comunic cu Elena Udrea, deși nu înțeleg de ce. Nu ne cunoaștem, nu avem dosare comune. Nu avem nimic", a adăugat avocata.

"Am stat în celulă cu trei doamne extraordinare. Cu dumnealor... timpul a trecut foarte repede. Nu am dormit deloc în aceste ore. (...) Nu am vorbit nici cu Alina Bica. Am respectat reținerea și asta este tot", a punctat Laura Voicu.

În încheiere, avocata Alinei Bica a zis: "Voi fi la fel de vocală în continuare indiferent de soluția care va fi luată pe contestație. Sunt un avocat care crede în clienții săi. Oricum sunt siderată de absolut tot ce s-a întâmplat."

Laura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica, va fi cercetată în libertate, au decis magistraţii ICCJ respingând astfel propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile cerută de procurorii DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel