Laura Nureldin, palmă pentru hiene: Mi s-a făcut milă de voi

Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.

Cum era de așteptat, mulți au jubilat la auzul acestei știri. Jurnalista Laura Nureldin a reacționat pe pagina sa de Facebook adresând un mesaj tuturor celor care s-au bucurat de necazul ziariștilor de la Antena 3.

"Dragi hiene și alți hoitari, mi-am ținut reacțiile în frâu până acum. Dar mi s-a făcut milă de voi, așa că vă dau - moca - un pont: nu mai pândiți lângă „muribund", că mai are până să crape. Și s-ar putea să vi se lungească urechile de foame până atunci. Voi pierdeți din vedere ceva esențial: toate posturile alea sunt făcute din oameni. Nu Voiculescu e cel care filmează, prezintă, face relatări live, montează imagini, trage cabluri, scrie texte sau machiază prezentatori. Nu. Cei care fac asta sunt niște oameni, mulți și foarte buni la ce fac. Pe unii îi cunoașteți personal, ați împărțit cafele și beții, iar acum vă exhibați bucuria că „și-au luat-o".

Nu ne-am luat nimic. E drept, ne putem lua bocceluța, împreună și separat, și putem face exact ce am făcut și până acum. Ăia care am fost ai dracului dintotdeauna o să fim la fel și de acum încolo. Voi, ăștia care mă faceți în toate felurile, credeți că îmi trag seva din niște pereți? Greșit. Pot să vorbesc și din parc, și de pe stradă, și de la mine din bucătărie. Și promit să o fac. Și să fiu constantă în discurs, așa cum am fost în 14 ani de televiziune. În fond, cineva își poate bate joc de tine doar dacă îi permiți să o facă. Să fii victimă e chestie de opțiune", a fost mesajul transmis de Laura Nureldin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel