EXCLUSIV  Laura Chiriac: "Sergiu Diacomatu, personaj de culise, face jocuri pentru aliații lui politici". Veste proastă

Alexandru Nazare și Laura Chiriac. Foto: Facebook: Laura Chiriac
Alexandru Nazare și Laura Chiriac. Foto: Facebook: Laura Chiriac

Candidata  ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac, a declarat pentru dcnews.ro că este clar o țintă pentru că "le este frică". Ea atrage atenția că a aflat multe lucruri pe care le va spune. Cât despre Sergiu Diacomatu, spune că este un personaj de culise, apropiat de PNL și de contracandidatul său, Alexandru Nazare. 

"Sunt o tință, pentru că le e frică! Știți vorba aceea, de ce îți e frică, nu scapi! Nu vin din lumea lor, nu fac parte din rețelele lor de interese. Să vă reamintesc că la primăria sectorului 1, 25 din 27 de consilieri sunt puși sub urmărire penală pentru luare de mită în formă continuată? Să vă reamintesc faptul că șefa de campanie a somnului Nazare, dna Ioana Costescu, e fosta șefă de cabinet a domnului Chiliman, care l-a băgat în atâtea buclucuri? Dna Costescu e acuzată de constituire de grup infracțional organizat și trafic de influență! Despre ce vorbim? Pentru ei e vital să rămână la putere, sa acopere găurile, pe de o parte, și să pregătească alte tunuri pe banii noștri! Orice corp străin trebuie îndepărtat! E legea junglei! Eu nu mă lupt cu ei! Sunt în legitimă apărare! Le cunosc jocurile și manevrele, mult mai bine decât își imaginează! Oamenii au înțeles mesajul meu! Din acest motiv am ajuns sa fiu cotată cu șanse reale pentru obținerea primăriei, contrar tuturor așteptărilor!", a spus Laura Chiriac pentru dcnews.ro.

"Eu aflu infinit mai multe despre ei decât pot afla ei despre mine!"

Candidata ALDE la Sectorul 1 a adăugat: "Pot rupe câte afișe vor, pot să mă urmăreasca zi și noapte! Eu aflu infinit mai multe despre ei decât pot afla ei despre mine! Nu mă refer aici la viețile lor private, nu mă interesează nici în calitate de cetățean al sectorului 1, nici de candidat! Mă refer la contracte, rețele transpartinice, animate de interese economice. Eu nu am facut politică până acum, am fost consilier de stat în guvernul României, timp de 5 luni. Nu am în spate interese, rețele, nu am în spate un partid conectat la țeava de bani a primăriei. Oamenii politici din partidele mari, pe care-i întâlneam în studiourile de televiziune se uitau cu o oarecare "compasiune" la mine, acum câteva luni, când a început campania. Ma căinau că nu am șanse, resurse. A trecut timpul, sondajele au început să arate o creștere neașteptată pentru ei. Nu și pentru mine! Eu mi-am petrecut pe stradă ultimele luni! Am făcut proiecte împreună cu oamenii, le-am spus ce aflam despre interesele grupurilor care roiesc în jurul primariei! Când ai un buget jefuit, cum e cazul primăriei sectorului 1, e vital să înțelegi care sunt interesele prăduitorilor. Mai ales că noi toți suntem prada lor!". Laura Chiriac a mai spus că "Atacă și ei ce pot! Ăsta e nivelul! Cu siguranță nu m-ar fi atacat, dacă nu le-aș strica meciul sau, mai bine spus, blatul!". 

Cât despre filmarea publicată în cancan.ro și întâlnirea cu Sergiu Diacomatu, candidata spune că "Nimic nu e nou. Oricât ne-am crede de deștepți... au fost alții inaintea noastră care au ridicat la rang de capodoperă și filajul și mizeria de campanie. Mai interesante decât filmările sunt toate personajele care îmi dau târcoale în ultimele săptămâni".

"Sergiu Diacomatu e mai degrabă un personaj de culise, care face în continuare jocuri pentru aliații săi politici"

Laura Chiriac a adăugat că "Acea întâlnire a fost asumată. Dl Diacomatu a fost președinte la PNL sector 1. M-a contactat pentru prima oară acum câteva săptămâni, să îmi reproșeze că l-am făcut mafiot! Sergiu Diacomatu e mai degrabă un personaj de culise, care face în continuare jocuri pentru aliații săi politici. Pe unii, cum ar fi dl Nazare, îi acompaniază de multă vreme în drumul lor prin politică. Dl Diacomatu l-a susținut într-o precedentă campanie la Braila, în urma căreia a devenit deputat! Eu am denunțat public legatura sa cu PNL, spunând clar că mega resursele contracandidaților mei, exhibate pe străzi, au în spate grupuri de interese. E important să asculți astfel de oameni. Și vă asigur ca am aflat multe lucruri.. Eu am toată libertatea! Îi ascult și trag concluziile mele! Repet! Nu am în spate un partid conectat la țeava de bani a Primăriei Sectorului 1! Le înțeleg disperarea, dar, din păcate pentru ei, eu nu sunt marioneta nimănui! Oamenii pricep asta! Dușmanul adevărului nu e minciuna, e mitul, clișeul, derizoriul. Iar alegătorii din Sectorul 1, nu trăiesc în zona de conort a unor opinii servite. Ei gândesc cu capul lor!".

"Vestea proastă e că am aflat lucruri pe care le voi spune, treptat!"

Candidatat a precizat că în ALDE nu a realizat un sondaj cu privire la încrederea pe care i-o acordă cetățenii, pentru că nu a avut bani. Astfel, statistic nu poate analiza impactul imaginilor apărute cu ea și Sergiu Diacomatu. Adaugă că este "convinsă că aceste tentative eșuate de campanie nu vor face decât să întărească ideea că sunt periculoasă pentru ei". Laura Chiriac a mai precizat că "d-abia acum a devenit solidă candidatura mea. Sunt sus în sondaje, contracandidații își fac planuri de anihilare, neortodoxe, după cum vedem. Vestea proastă e că am aflat lucruri pe care le voi spune, treptat! Le voi demasca jocul! Eu nu datorez nimănui nimic! Dacă încrederea alegatorilor m-a adus atât de sus în sondaje, promit că voi face tot ce pot să înțeleg cum acționeaza aceste rețele! E primul pas! Sloganul meu râmâne "se poate, cu mâinile curate" aș mai adauga ... fara structuri și grupări organizate!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel