Urmărește emisiunea live


Laszlo Borbely, după ce DIICOT a început urmărirea penală pentru declarații din UDMR

Deputatul UDMR, Laszlo Borbely, a vorbit miercuri despre începerea urmăririi penale "in rem" de către DIICOT, pentru amenințare, în urma declarațiilor făcute în ședința Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) al Uniunii Maghiare din România (UDMR) de la Târgu Mureș.

Laszlo Borbely a declarat că DIICOT nu se referă la niciun fel de speță în comunicatul prin care anunță că s-a început urmărirea penală "in rem" pentru amenințare.

"Și eu am citit acest comunicat al DIICOT. Nu reiese care din declarații, cel fel de declarații au fost, în care domnii de la această instituție au pornit ceva. Nici n-am înțeles ce. În momentul de față așteptăm să vedem despre ce este vorba. Eu sunt convins că ceea ce a fost acolo au fost declarații politice, nicidecum nu intră în această categorie, dar deocamdată nu vreau eu să intru în speculații, pentru că nu știu despre ce este vorba", a afirmat Laszlo Borbely, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a precizat că DIICOT "în acest comunicat nu se referă la niciun fel de speță".

"Eu nu știu cineva acolo ce a făcut. Ceea ce știm e că în presă au apărut unele comentarii și declarații. La o ședință a unei formațiuni politice se pot face declarații", a continuat deputatul UDMR.

Vezi aici detalii despre demersul DIICOT: DIICOT a început urmărirea penală. Acuzații de terorism după declarațiile lui Hunor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel