La mulți ani PENTRU PATRIE!

Zi aniversară, joi, în cadrul unei structuri a Ministerului Afacerilor Interne. Revista PENTRU PATRIE aniversează 65 de ani de existență.

De la prima apariție, în 1949, dar cu o mică întrerupere, zeci de generații ale Ministerului de Interne s-au regăsit în paginile revistei.

O mână de oameni, în frunte cu redactorul-șef, Mircea Stoian, reușește de ani buni să mențină revista la standarde de competivitate, într-o lume dură, așa cum este cea  a presei din România.

Acum, la aniversarea a 65 de ani de la apariția primului număr, redacția De Ce News urează ani mulți revistei PENTRU PATRIE eprimându-și, totodată, speranța că viitoarele ediții vor fi din ce în ce mai căutate și mai apreciate, având în vedere calitatea articolelor, prestanța semnatarilor și importanța informațiilor nu doar pentru angajații Ministerului de Interne, ci pentru întreaga societate.

La ceas aniversar, redacția De Ce News dorește întregului colectiv al revistei PENTRU PATRIE succese  în activitatea profesională și personală, iar curajul, imparțialitatea și perseverența cu care vă onorați atribuțiile de serviciu să rămână intacte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel