EXCLUSIV  La mulți ani, Mariana Dănescu! Surpriză emoționantă de 'La bloc'

Pe 28 mai este ziua unei minuni de om, unei actrițe desăvârșite - Mariana Dănescu.

Anul trecut scriam că Mariana Dănescu s-a născut pentru a ne face să râdem. Nu o cunoșteam prea bine. O știam doar datorită rolulului inconfundabil din 'La bloc' unde interpreta rolul soției lui Costel Jurcă - Lili Jurcă. Tonul replicilor ei era memorabil și a făcut din serial un fenomen. Mult mai târziu aveam să o cunosc și la teatru. Are un registru impresionant. Pentru jocul ei fenomenal am văzut 'Peretele' de la Teatrul Metropolis de 20 ori, este absolut fascinantă. Greu de descris fără a folosi clișee. Și pe deasupra, mai și cântă Dumnezeiește.

(w670)

Toți cei care o cunosc dincolo de rolurile sale știu că este un om sufletist, gata să sară în ajutor la orice oră și este mereu acolo să te asculte și la bine, și la rău. Vorbește ore în șir, dar acordă foarte rar interviuri. Puțin greu să-i ajungi la inimă, dar și când ajungi, vei avea senzația că o cunoști de când lumea. Este modestă din cale-afară și de multe ori lasă talentul să vorbească pentru ea și da, este una dintre cele mai iubite și profesioniste artiste. Veți vedea asta la teatru.

(w670)

"La bloc", un serial fenomen

DC News i-a pregătit o surpriză Marianei Dănescu de ziua ei. Am luat legătură cu doi dintre colegii săi din 'La bloc' care i-au transmis un mesaj de suflet: Tily Niculae (Roxana din celebrul serial de la Pro TV) și Dragoș Moștenescu (Costel Jurcă, soțul lui Lili).

(w670)

"Mariana este un talent. Are în sânge, pe lângă globule albe şi roşii, acest dar al comicului. Am avut o relaţie de prietenie şi încă o avem, dar, din păcate, ne vedem cam rar. Soţia mea ştie că mi-e dragă, soţul ei ştie că îi sunt drag. La urma urmei, ea e soţia 2, iar eu sunt soţul 2. Sau soţul 1, că nu se mai ştie exact!

Cu această ocazie îi spun şi eu la mulţi ani şi sănătate! Să îi trăiască cei doi îngeraşi şi soţul!", a fost mesajul pe Dragoș Moștenescu i l-a transmis Marianei Dănescu prin intermediul DC News.

Și Tily Niculae a transmis un mesaj de suflet, mesaj pe care DC News vi-l prezintă în exclusivitate:

Printre actorii care au jucat cu Mariana Dănescu se numără și Cosmin Crețu. Actorul, contactat de DC News, a vorbit despre Mariana Dănescu.

"Am jucat relativ puțintel împreună. Dar, deși am fost ani în șir colegi de grupă, nu uit nici acum șocul pe care l-am avut când am venit să o văd jucând alături de mama mea, cu care era colegă la defunctul teatru Mundi, în "Poate Eleonora", în regia lui Toca. Nicio legătură cu cea pe care o văzusem patru ani în facultate. Concluzia? O actriță cu un registru impresionant!", ne-a spus Cosmin Crețu.

Rugat să ne împărtășească o amintire legată de Mariana Dănescu, Cosmin Crețu ne-a mai zis: "Sincer, Mariana era una dintre cele mai "vii" fete de la noi din grupă. Primul lucru pe care mi-l amintesc este cum ne cânta în clasă un cântec "celebru" în anii ăia - "S-a mărit armata", care recunoștea că ani în șir a crezut că se cheamă, de fapt, "S-a măritat Marta"!".

De-o viață pe scenă

(w670)

Mariana Dănescu a jucat în mai multe filme printre care amintim: "Poker", "Cu dragostea nu-i de glumit", "La bloc", Extemporal la dirigenţie". De asemenea, oamenii care o îndrăgesc au putut să o admire în piese precum "Peretele", "Doctori, femei și alte întâmplări", "Țarul Ivan își schimbă meseria", "Nevestele vesele din Windsor", "Prizonierul din Manhattan" sau "Coada".

DC News îi urează 'LA MULȚI ANI!' și pentru că o artistă de o asemenea valoare nu poate fi sărbătorită altfel decât prin ropote de aplauze, vă invităm la teatru.

Articolul a fost republicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel