Kovesi oferă noi detalii despre ancheta în cazul Colectiv

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a vorbit miercuri despre ancheta pe care procurorii o efectuează în cazul tragediei din clubul Colectiv.

”Avem un politician urmărit penal pentru abuz în serviciu, doi angajați ai ISU tot pentru abuz în serviciu și angajați ai primăriei. În acest lanț de complicități care a dus la moartea unor oameni în clubul Colectiv credeți că vor apărea și alte nume?”, a fost întrebată Laura Codruța Kovesi:

”Deocamdată avem suspiciuni de abuz în serviciu pentru funcționari din primărie și funcționari ai ISU și din conducerea ISU. Sunt dosare care merg în paralel, pentru că angajații ISU au statut de militari. Nu vă pot spune dacă vor fi noi învinuiți. 

[citeste si]

Este foarte greu să faci o anchetă serioasă când anunți dinainte ce urmează să faci. Faptul că nu spunem că verificăm anumite documente sau persoane nu înseamnă că acestea nu se întâmplă. În aceste dosare se lucrează ritmic. Vom anunța ce vom face. 

Așa cum este și cu dosarul de abuz în serviciu al angajaților din primărie și ai ISU, se lucrează în ritm alert”, a răspuns șefa DNA, potrivit digi24.ro.

Întrebată dacă inițial a cerut de la ISU baza lor de date cu firme PSI, Laura Codruța Kovesi a replicat: ”Am cerut toate documentele care au legătură cu evenimentele pe care le investigăm. Toate documentele care vizează ancheta au fost ridicate de la ISU. Despre orice document care constituie probă în dosar nu vă pot confirma că au fost ridicate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel