Konica Minolta, la CeBIT 2015, CEL MAI MARE TÂRG INTERNAȚIONAL IT&C

După nouă ani în calitate de co-expozant, Konica Minolta va fi din nou prezentă cu un stand propriu la CeBIT 2015, cel mai important târg internațional din domeniul IT&C.

După relansarea de succes din 2014, semnalele referitoare la următoare ediție a CeBIT sunt din nou favorabile, simțindu-se o evoluție pozitivă clară, mai ales în zona de soluții pentru managementul de conținut.

Unde va fi amplasat standul Konica Minolta

Standul Konica Minolta va fi amplasat în zona Hall 3, care va fi axată în principal pe „ECM, Input/Output Solutions".

Vizitatorii vor primi consultanță de specialitate și vor avea oportunitatea să își formeze o imagine de ansamblu cu privire la soluțiile eficiente și securizate de management al documentelor și al imprimării.

Ikuo Nakagawa, Președinte al Konica Minolta Business Solutions Europa: "Decizia cu privire la CeBIT este o consecință logică a evoluției companiei noastre din ultimii ani. Konica Minolta a trecut printr-o perioadă de schimbări, inovație și creștere și se află la mijlocul unui proces de transformare care este descris în planul de afaceri pe termen mediu, 'TRANSFORM 2016'. Ne aflăm acum în proces de diversificare a expertizei noastre de companie IT pe o arie și mai largă. Întrucât directorii din IT și Chief Information Officers reprezintă grupul nostru țintă principal, CeBIT este platforma ideală pentru a intra în dialog cu acești factori de decizie din sectorul IT."

Semnal important pentru CeBIT

Pentru CeBIT, prezența puternică a Konica Minolta este un semnal important. Oliver Frese, CeBIT board member of Deutsche Messe AG: "Suntem încântați de prezența Konica Minolta la CeBIT cu un spațiu propriu de mari dimensiuni. Această decizie demonstrează că organizatorii au ales abordarea corectă concentrându-se pe vizitatori profesioniști. Zona de soluții pentru managementul de conținut a crescut din punct de vedere calitativ prin prezența Konica Minolta."

Konica Minolta, lider global în consultanță

Ca furnizor de servicii în mediul B2B, Konica Minolta este un lider global în consultanță, implementare și management al soluțiilor de imprimare și de documente, atât în zona IT cât și în cea de producție digitală. Compania include, de asemenea, segmentul de imprimare industrială inkjet, producția de aparate de măsurare pentru aplicații din industrie și din ingineria medicală, producția de straturi TAC pentru industria producătoare de ecrane LCD precum și segmentul OLED care se află în plină creștere.

CeBIT Hanovra este cel mai important târg internațional din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor. Prin această interfață unică, participanții, corporatii globale, IMM-uri și start-up-uri, prezintă subiectele relevante ale economiei IT, precum big data, aplicații de cloud, mobile, social business, securitate IT sau exemple de aplicații pentru Internet of Things.

CeBIT Global Conferences oferă, prin discursuri și forumuri, o privire de ansamblu asupra celor mai importante piețe din lumea digitală. Tema CeBIT 2015 este „d!conomy", iar țara parteneră din acest an este China. Mai multe informații: www.cebit.de. Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel