Kobborg: Opera Nationala nu are drepturile pentru Giselle

Managementul Operei Naționale a fost anunțat încă de pe 11 aprilie că nu mai are drepturile pentru spectacolul Giselle decât dacă repetițiile sunt supervizate de mine, scrie pe pagina sa de Facebook Johan Kobborg, potrivit hotnews.ro.

"Aceasta este o conditie solicitata de detinatorii drepturilor ca o garantie de calitate a reprezentatiei, comuna in lumea artelor de reprezentatie", spune coregraful, aflat, alaturi de partenera sa, balerina Alina Cojocaru, in centrul scandalului de la Opera Nationala Bucuresti.

Acesta afirma ca Vlad Conta, unul din directorii ONB schimbati in serie de la izbucnirea scandalului, a fost informat de acest lucru inca de pe 11 aprilie.

[citeste si]

"Decizia de a suspenda drepturile pentru spectacolul Giselle apartine coreografului Ethan Stiefel inca de pe 11 aprilie, intr-o scrisoare trimisa domnului Vlad Conta. Ignorand complet acest anunt, conducerea ONB a decis sa-mi blocheze accesul intr-un memo datat 25 aprilie, fiindu-mi imposibil sa repet Giselle cu baletul ONB. Intr-adevar, am demisionat pe 12 aprilie, dar mi s-a cerut sa-mi schimb decizia si sa continui sa stau in Romania si cu ONB, de catre primul ministru si de catre ministrul culturii", afirma Kobborg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel