Klaus Iohannis-Traian Băsescu. "Îi priește pensia. Este foarte vocal și postac"

Președintele Klaus Iohannis a mărturisit că nu a vorbit cu fostul președinte Traian Băsescu, căruia "îi priește pensia". 

Întrebat în ce relații este cu fostul președinte al României, dacă i-a cerut să părăsească Vila Lac 3 și dacă l-a anunțat că se mută la Scroviștea, Klaus Iohannis  a răspuns: "Nu m-am întâlnit cu fostul președinte, nu i-am solicitat absolut nimic, n-am discutat nici despre reședință, nici despre politică, dacă-i vorba de sfaturi, constatăm că fostului președinte îi priește pensia, este foarte vocal și postac. Îi doresc să fie sănătos". 

Iohannis, cea mai mare nemulțumire: Dacă ai greșit grav, demisionezi

Întrebat, din nou, despre mutarea în Vila Lac 3 și dacă a grăbit procesul prin mutarea fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea, Klaus Iohannis a spus: "Nu am fost nici întrebat, nici nu mi-am spus părerea despre vreo mutare. Nu mă interesează, este problema altora cum se repartizează aceste imobile. Eu pot să spun că au trecut o sută de zile  din mandatul meu și statul român nu mi-a pus la dispoziție reședința oficială a președintelui României". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel