Klaus Iohannis şi Victor Ponta, împreună la Iași, de ”Mica Unire”

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta participă împreună astăzi la manifestările organizate la Iaşi de Ziua Unirii.

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori. Au urmat coroane şi din partea Parlamentului României, Guvernului, Ministerului Apărării, Consulatului Republicii Moldova la Iaşi, CJ Iaşi.

”A servi țara înseamnă, înainte de toate, asumarea cu mare responsabilitate a unor mari idelauri”, a spus Klaus Iohannis.

”Vă urez tuturor, ca în fiecare zi a anului, nu numai pe 24 Ianuarie și 1 Decembrie, să vă gânditi ca uniți suntem mai puternici”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta şi delegaţia PSD au venit pe jos în Piaţa Unirii pe pietonalul Ştefan cel Mare, de la sediul PSD, iar la un moment dat un ieşean le-a strigat "Hoţilor, la puşcărie!", scrie Mediafax.

De asemenea, sunt prezenţi primarul Gheorghe Nichita, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi parlamentari şi lideri politici.

Pe scena amplasată în Piaţa Unirii, Iohannis se află în apropierea lui Ponta, iar între cei doi se află primarul Gheorghe Nichita. Lângă şeful statului se află şeful CJ, Cristian Adomniţei, care are pe braţ o banderolă albă cu verde cu un mesaj de susţinere a construcţiei autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel