Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis- Codruț Sereș, GRIVCO. Confruntare, în direct, la TV- VIDEO

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014, Klaus Iohannis, neagă cu vehemență că a fost la negocierile de la Grivco. Fostul ministru al Economiei, Codruț Sereș, susține, însă, că el a fost cel care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis când a venit la negocierile de la Grivco cu Dan Voiculescu. Cei doi s-au confruntat, în direct, la TV, iar Klaus Iohannis i-a pus mai multe întrebări încuietoare lui Codruț Sereș. 

Luni seară, Klaus Iohannis, invitat în emisiunea "Sub semnul întrebării", la B1 TV, moderată de Robert Turcescu, s-a confruntat cu fostul ministru al Economiei, Codruț Șereș, care a intrat, în direct, prin telefon. 

"La acel moment, cred că domnul Crin Antonescu a avut o discuție, la Sibiu, cu domnul Iohannis", a spus Codruț Sereș. Replica lui Klaus Iohannis nu a întârziat să apară: "Nici nu știți despre ce vorbiți! Este pur și simplu o minciună! V-o spun, așa, direct în față". 

"Domnule Iohannis, nu cred că mi-o spuneți în față, că nu suntem față în față, dar după atâta perioadă de timp, să mințiți așa despre niște lucruri evidente... Eu vă spun că, în afară de mine, mai erau și alte persoane acolo", a replicat Codruț Sereș. Întrebat "cam cine a fost", Codruț Sereș a spus: "Erau cei de la recepție, cei de la secretariatul domnului Voiculescu". 

SCANDAL în DIRECT, la B1 TV. Dan Șova: "Ești un analfabet". Traian Igaș: "Ești un șpăgar" 

Klaus Iohannis a continuat cu întrebările: Domnule Sereș, cu cine aș fi venit acolo? Dacă aveți așa o memorie bună, cu cine aș fi venit acolo, la Grivco?

Codruț Sereș: Îmi este foarte greu să spun cu cine ați venit.

Klaus Iohannis: Aș fi venit cu trenul, cu autocarul sau cu mașina?

Codruț Sereș: Eu nu sunt nici șofer, nici...

Klaus Iohannis: Dar cine a fost acolo la recepție, hadeți să aflăm. Să vorbim cu un recepționer, cu o secretară. Dați-ne 5 nume ca să verificăm.

Codruț Sereș: Păi verificați, domnule Iohannis, pentru că vă spun încă o dată, eu eram angajat. Dar vă spun că, probabil, incitați și de această discuție, o să mai apară oameni care v-au văzut acolo.

Concluzia lui Klaus Iohannis a fost: "Da, tot ce spuneți dumneavoastră sunt niște neadevăruri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel