Klaus Iohannis, reacție după învestirea Guvernului condus de Pavel Filip

Președintele Klaus Iohannis reacționează la situația din Republica Moldova, după învestirea, miercuri seară, a noului Guvernului condus de Pavel Filip. 

"Prin învestirea noului Guvern, care își declară prioritară opțiunea proeuropeană, Republica Moldova a realizat un pas important în depășirea crizei politice. Stabilitatea acestui stat este importantă atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană. Noul Guvern de la Chișinău are foarte mult de lucru în perioada următoare, reforme importante trebuind să fie demarate și realizate. Urmăresc cu atenție evoluția de pe scena politică de la Chișinău și îi asigur pe partenerii noștri de întregul sprijin al României", este mesajul președintelui Iohannis, postat pe pagina sa de socializare.

Citește și: Dan Negru, revoltat de ce a pățit un fost președinte de stat: E de neimaginat

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, miercuri, programul de activitate al Guvernului și lista Cabinetului de miniștri în frunte cu premierul Pavel Filip.

Miercuri seară, mii de persoane au protestat în fața clădirii Parlamentului de la Chișinău, în urma învestirii Guvernului condus de Pavel Filip.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel