KLAUS IOHANNIS PROCES ANI - INCOMPATIBILITATE. Șova: Iohannis respectă justiția doar când îl lasă în pace

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, susține că modul în care Klaus Iohannis a pus problema candidaturii sale la alegerile prezidențiale arată că respectă justiția doar când îl lasă în pace.

"Domnul Iohannis a declarat că va candida la Președinție indiferent de evoluția procesului cu ANI, indiferent de decizia Înaltei Curții de Casație Justiție. Această poziție spune mai mult decât o mie de discursuri despre statul de drept ce crede domnul Iohannis la modul real despre aceste principii. Principiile statului de drept, justiția independentă sunt bune pentru Klaus Iohannis dacă nu îi sunt aduse în discuție propriile probleme", a afirmat Șova, conform unui comunicat.

"Am învățat timp de 10 ani de la Traian Băsescu ce înseamnă să tratezi cu dispreț funcția președintelui și, mai ales, limitările pe care Constituția, mai ales în spiritul ei, le impune acestei funcții. Sincer, nu cred că românii mai vor un președinte cu aceeași abordare", adaugă Șova.

CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS PROCES ANI - INCOMPATIBILITATE. Klaus Iohannis, după ce ÎCCJ a admis judecarea recursului ANI în procesul în care este acuzat de incompatibilitate

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni că va câștiga procesul în cazul dosarului său de incompatibilitate, subliniind că va candida la alegerile prezidențiale indiferent de ceea ce se va întâmpla marți la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel