KLAUS IOHANNIS - PROCES ANI, INCOMPATIBILITATE. Klaus Iohannis, declarat incompatibil de Traian Băsescu și Victor Ponta

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a fost declarat incompatibil de către președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta. Ambii au comentat recent pe tema procesului dintre liderul PNL și Agenția Națională de Integritate, afirmând la unison că în cazul lui Klaus Iohannis este vorba despre incompatibilitate.

Primul care a oferit un verdict pentru procesul edilului din Sibiu a fost Traian Băsescu. Președintele a transmis, duminică, de la un restaurant din Centrul Vechi, că în "situația dificilă a lui Iohannis este o incompatibilitate".

"La masă nu facem planuri. Recunosc că am discutat cu privire la situația dificilă a lui Iohannis. Este o incompatibilitate", a spus șeful statului, care a adăugat că în cazul în care candidatul ACL va ajunge președinte și va fi declarat incompatibil, "trebuie să își părăsească mandatul imediat".

Vezi și: Băsescu se pronunță: Este o incompatibilitate

La o zi după Traian Băsescu, principalul contracandidat al lui Klaus Iohannis, candidatul PSD, Victor Ponta, a susținut că prezidențiabilul ACL va fi declarat incompatibil de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

Liderul PSD a apreciat că decizia ICCJ de a menține termenul de judecată în dosarul Iohannis-ANI pentru data de 18 noiembrie este una "foarte bună".

"Rezultatul este știut de toată lumea: Iohannis va fi declarat incompatbil, pentru că asta este practica unitară a Înaltei Curți", a declarat Victor Ponta.

Citește și: Ponta prezice dezastrul în dosarul Iohannis: Rezultatul este știut de toată lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel