KLAUS IOHANNIS, PREȘEDINTE. Reacția fiicei lui MIRCEA DIACONU

După aflarea rezultatelor parțiale la alegerile prezidențiale 2014, Ana Diaconu, fiica lui Mircea Diaconu, a transmis un mesaj.

VEZI ȘI: Turcescu, mod inedit de a chema lumea la vot-VIDEO FABULOS

"M-am liniștit! Ce bine că am scăpat de comuniști, minerii au anunțat că nu mai vin peste noi și cel mai important, ne-am luat țara înapoi! Nu știu unde era exact dar slavă Domnului că am recuperat-o! Românii din diasporă se pot întoarce de mâine acasă! Aștept cozi și la vamă ! Pe această cale cer guvernului să suplimenteze numărul de vameși ! Noapte bună, România! De mâine mă trezesc în altă țară, una ca afară!", a fost mesajul Anei Diaconu.

Fiica marelui actor mai spune că deși nu a votat cu PSD, candidatul ACL nu este nici pe departe acel președinte de care avea nevoie România.

"Nu am votat niciodată PSD și nici nu o voi face. Să fie clar de la început! Și nu pentru că PSD înseamnă comunism sau Rusia sau alte astfel de aberații pe care mă întreb cine le mai poate crede. Ci pentru că m-am regăsit întotdeauna în ideile și valorile liberale. Însă cu siguranță nu mă regăsesc în această mutație genetică numită ACL, care mai nou reprezintă dreapta autentică în România. (...) Eu cred că Iohannis nu este nici pe departe acel președinte pe care eu îl așteptam!", a mai notat Ana Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel