Klaus Iohannis, picaj de neoprit pe Facebook. Câți fani a pierdut

"Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. Cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. Abordarea heirupista din partea ANAF mi se pare nepotrivită dacă nu discutabilă. Am constatat, din discuții pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie și prin discuții așezate și calme, se găsesc discuții convenabile"...

... este declarația președintelui Klaus Iohannis despre ordinul ANAF către Antena 3, de evacuare a clădirii în cinci zile. 

Declarația a nemulțumit fanii de pe Facebook. De miercuri seară până joi, la ora publicării știri, președintele a pierdut 15.000 de fani. 

Unii cititori sunt de părere că cei 15.000 de fani pierduți de Klaus Iohannis nu sunt relevanți pentru cei 1.716.000 pe care-i mai are Klaus Iohannis pe Facebook. Însă, situația este fără precedent. Klaus Iohannis a fost în continuă creștere din punctul de vedere al aprecierilor pe pagina de Facebook. Creșterea pe zi era cu aproximativ 200 de like-uri. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel