Klaus Iohannis dezvăluie cea mai mare teamă a lui Victor Ponta. "Va fi o campanie murdară, cu atacuri murdare"

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis se declară pregătit de lupta pentru un mandat la Palatul Cotroceni. Mai are un pas: să fie desemnat și de PDL. În PNL, e ales tacit, deși încă nu a avut loc nici măcar congresul pentru președinția partidului. Klaus Iohannis, sigur pe el, a dezvăluit și cea mai mare teamă a lui Victor Ponta. 

"Voi rezista la orice atac asupra mea. Va fi o campanie murdară, cu atacuri murdare. Nu îmi e teamă de o implicare a serviciilor secrete în campania prezidențială. Eu am o părere bună despre aceste servicii.", a spus, la Realitatea TV, Klaus Iohannis, despre cursa pentru Cotroceni.

VEZI și: Ce spune Iohannis despre revenirea șefului SIE în PNL

Despre Victor Ponta, în contextul actual, cel mai posibil adversar al său, nu-i este frică. Klaus Iohannis vede teama în premier. 

"Este un grup de oameni adunat de PSD. E un vehicul împins de PSD. Ei se sperie de unificarea dreptei, este spaima lor. Victor Ponta se teme de unificarea dreptei. Încearcă tot felul de lucruri prin care să deturneze atenția.", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel