Klaus Iohannis, mulțumiri transmise SUA și președintelui CE pentru felicitările primite

Președintele ales Klaus Iohannis a postat, sâmbătă, pe contul său de socializare, mulțumirirle sale adresate Statelor Unite si președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pentru mesajele de felicitare pe care le-a primit după ce a câștigat Președinția României.

"Mulțumesc Guvernului SUA pentru felicitări și pentru mesajul de solidaritate, încredere și speranță în continuitatea bunelor relații dintre România și SUA. Reiterez încrederea mea în importanța parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe", a scris, sâmbătă, Klaus Iohannis, pe Facebook. 

Andreea Esca, mesaj pentru Klaus Iohannis: "Domnule Președinte, vă mulțumesc"

De asemenea, președintele ales a transmis mulțumiri pentru felicitări și președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: "Îi mulțumesc domnului Jean Claude Junker, Președintele Comisiei Europene, pentru mesajul său de felicitare. Sunt, de asemenea, nerăbdător să colaborez cu domnia sa în aplicarea agendei noastre comune pentru Uniune, pentru prosperitatea României și a întregului spațiu european". 

Vineri, după ce judecătorii CCR l-au validat vineri într-o ceremonie oficială pe Klaus Iohannis drept președintele ales al României, guvernul SUA și Jean Claude Juncker i-au transmis felicitări pentru victoria în alegerile prezidențiale.

Scrisoare Junker - Iohannis. Jean-Claude Junker i-a trimis o scrisoare de felicitare lui Klaus Iohannis, președintele ales al României

Klaus Iohannis, felicitat de guvernul SUA pentru alegerea sa în funcția de președinte


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel