Klaus Iohannis, misiune grea în București. PDL-PNL Sector 4 pierde oameni

Consilerul local PDL, Sector 4,  Ștefan Spiridon, și candidat la europarlamentare al PDL trece la PC. Iar veștile proaste pentru ACL nu se opresc aici.

Potrivit ultimelor sondaje prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, are o situaţie dificilă în Bucureşti, deoarece  alianța PDL-PNL mai pierde și oameni tineri. Consilierul local PDL Ştefan Spiridon pleacă la PC, după ce a a fost unul dintre oamenii din prima linie la organizarea campaniei pentru europarlamentare pentru PDL.

Discuţia despre plecarea lui Stean Spiridon a apărut după momentul alianţei cu PNL, care a produs multe tensiuni în organizaţia de Bucureşti a PDL unde oameni care luptaseră ani de zile cu PNL s-au pomenit peste noapte că sunt siliţi nu doar să facă pace cu duşmanul, ci să și mai lase de la ei în negocieri.

Nemulțumirile din PDL, cu greu stăpânite de şefii de organizaţii de sector, au fost însă mai profunde şi ţineau nu doar de negocierea unor poziţii politice, ci de răni mai vechi ale PDL de când acesta era partidul care domina votul Bucureștenilor, iar PNL părea un „partid de sector 1", în Capitală.

Citește și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, atac la KLAUS IOHANNIS: Subțire rău de tot

Problemele legate de pecare dl.Stefan Spiridon s-au accentuat în ultimele săptămâni când în București a început să se vadă că oameni care munciseră în campania pentru europarlamentare a PDL erau marginalizaţi de către liberali care urmăreau doar să plătescă poliţe din vremea când PNL şi PDL se războiau. Plecarea lui Ştefan Spiridon, unul din lupii tineri din curtea lui Romeo Marius Raicu, ridică semne de întrebare legat de modul în care alianța ACL își înnoiește resursa umană în Capitală, nu doar pentru a ține piept PSD, ci mai ales, pentru a atrage voturile bucureștenilor care îngroașe rândurile nehotărâților şi care vor o întinerire la nivelul tuturor partidelor.

Klaus Iohannis mai are potenţial de creştere, dar pentru asta are nevoie să se consolideze în fiecare zonă cu problemele din țară și din mediul urban mare, aşa cum este şi Bucureştiul, iar pentru a face asta are nevoie de toţi oamenii cu experiență de campanie și de fiecare resursă. În acest context, plecarea lui Ștefan Spiridon, unul dintre puţinii tineri cu perspective pe care îi mai avea PDL, nu face decât să slăbească poziţia ACL în Bucureşti.

Politician experimentat în lupta de teren și de campanie, primarul Piedone știe că lupta este abia la început și campanie și se va juca până în ultim zi și până la ultimul om.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel