KLAUS IOHANNIS, LOVITURĂ DE STAT. Tăriceanu: Își schimbă punctul de vedere după cum bate vântul

Klaus Iohannis a lămurit, duminică seara, problema loviturii de stat din 2012, respectiv dacă a fost sau nu. El a spus: "nu a fost lovitură de stat. Curtea Constituţională a zis că nu a fost lovitură de stat. Eu nu pot să spun altceva decât ce a zis Curtea Constituţională."

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Plan NIMICITOR pentru Băsescu. Tăriceanu, despre o înțelegere cu PSD

Invitat la DC News Live, Călin Popescu Tăriceanu a fost rugat să comenteze ultima declarație a lui Klaus Iohannis pe marginea acestui subiect.

"Știți ce se întâmplă? Ultima declarație a lui Klaus Iohannis nu este ultima. Vor urma și altele. El își schimbă punctul de vedere și identitatea după cum bate vântul. El a fost candidatul PSD pentru funcția de premier. Acum, el este candidatul dreptei. Klaus Iohannis este în situația oricărui primar mărunt. Cine vine la putere și oferă ceva este cu el. Din păcate, acesta este Klaus Iohannis. Sigur că pentru Traian Băsescu va fi o lovitură magistrală pentru că reușește să-i păcălească pe unii din electorat. Klaus Iohannis va fi o păpușă pe care Traian Băsescu o va manevra", a spus Călin Popescu Tăriceanu la DC News Live.

"Klaus Iohannis nu știe nimic, este complet novice, este ca un elefant pe o masă cu bibelouri. Se schimbă după cum bate vântul", a mai zis Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel