Klaus Iohannis, la Cluj: Ponta este un pericol pentru România

Candidatul ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, a lansat joi, de la Cluj, un atac vehement la adresa contracandidatului său, Victor Ponta, susținând că "este un pericol pentru România".

"Ponta este un pericol pentru România, pentru democraţia din Romania. Domnul Victor Ponta este un pericol pentru economia României, este incapabil să prezinte un buget pentru 2015. Economia se va contracta în 2015 iar anul viitor populaţia va plăti pentru această campanie deşănţată a lui Victor Ponta", a declarat Klaus Iohannis, în conferința de presă organizată la sediul PDL Cluj, potrivit ziuadecj.realitatea.net

Candidatul ACL la Președinția României a mai susținut că "Victor Ponta este un pericol şi pentru orientrea pro-occidentala a României, prin felul în care conduce guvernul ne îndepărtează de idealul partenerilor noştri din UE si SUA. Ne aşteaptă creşteri de impozite şi taxe in 2015 dacă iese Ponta preşedinte. 

Există pericolul renunțării la cota unică și revenirea la impozitarea progresivă, dacă va fi ales Victor Ponta.

Exista pericolul real al aservirii justiţiei dacă iese Ponta preşedinte, există pericolul să ne trezim cu toţi corupţii amnistiaţi şi graţiaţi".

Ponta, acuzat de minciuni periculoase

De asemenea, Iohannis a avut un mesaj și pentru etnicii maghiari din Cluj: "schimbarea este pentru o Românie prosperă, pentru toți cetățenii, și pentru românii, şi pentru maghiari, şi pentru germani, şi pentru alte naţionalităţi. Pentru toți e nevoie de o Românie prosperă.

Vreau să demontez o mare minciună a domnului Ponta. Ponta spune prin ţară că aş vrea să învrăjbesc pe ardeleni, munteni, moldoveni, că vreau să rup Ardealul de România. Sunt minciuni periculoase. Eu vreau să fiu preşedintele tuturor românilor.

Aceste cuvinte sunt dintr-o altă epocă, din anii 90", a continuat liderul PNL, care 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel