Klaus Iohannis, întâlnire cu copiii de 1 Iunie. Ce i-a spus unei fetițe

De 1 iunie, copiii pot juca rolul preşedintelui, rolul de parlamentar sau chiar de poliţist. Klaus Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni astăzi cu cei mici și le-a urat "La mulți ani".

Klaus Iohannis i-a primit pe reprezentanţii organizaţiei "Salvaţi Copiii" cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate. Una dintre fetițe s-a apropiat de președinte, în timp ce acesta ținea un discurs, iar acesta i-a spus că este "o zână": "Vai ce frumoasă ești! Te rog să stai cu mine. Tu ești zâna României. Să o aplaudăm pe zâna României".

"Sunt impresionat că ați venit într-un număr atât de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști. Asta arată că azi e într-adevăr Ziua copiilor. Este pentru prima oară când am primit atâția copii și părinți în Sala Unirii din Palatul Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că oricât de solemnă ar fi o sală, daca este plină de copii... radiază de bucure. Îi felicit pe cei de la "Salvați Copiii" care fac lucruri extraodinare, printre care faptul că v-au adus aici", a declarat Klaus Iohannis.

"În afară de faptul ca este 1 iunie și este ziua voastră, avem și un eveniment foarte special astăzi, Romfilatelia s-a declarat deschisă unei colaborări frumosae și vom lansa împreună o ediție filatelică", a mai anunțat șeful statului.

"De Ziua copiilor, la mulți ani copiilor și tuturor adulților care undeva, într-un colț al sufletului și-au păstrat ființa de copil! La mulți ani tuturor!", și-a încheiat Klaus Iohannis discursul, scrie B1.

VEZI ȘI: Iohannis i-a răspuns lui Tăriceanu! Ce spune despre demiterea lui Kovesi și Stanciu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel