Klaus Iohannis, în Sibiu cu liderii PNL, la un restaurant cu specific săsesc

Preşedintele ales Klaus Iohannis se întâlneşte, joi seara, la un restaurant cu specific săsesc din Sibiu, cu colegii săi din PNL şi PDL, urmând să servească masa cu aceştia, dar şi să le dea autografe pe mai multe exemplare ale cărţii sale, "Pas cu pas".

"Mă întâlnesc cu colegele şi colegii din noul PNL. Vă doresc o seară bună", a declarat Klaus Iohannis, la intrarea în local.

Prezentă la întâlnirea cu Klaus Iohannis, vicepreşedintele PDL, deputatul Raluca Turcan a mărturisit că este "o întâlnire de mulţumire".

"Este o întâlnire a staff-ului care a muncit cel mai mult în această campanie, cu preşedintele ales şi cred că e o întâlnire de bun augur de ambele părţi. (este o întâlnire n.r.) de mulţumire că am reuşit împreună să dăm României acest proiect de viitor (...)", a spus Raluca Turcan.

Citește și: Klaus Iohannis, despre prima vizită în Germania în calitate de președinte: Cât de curând posibil

Patronul restaurantului cu specific săsesc, Martin Mueller, a precizat că invitaţii la întâlnirea cu Klaus Iohannis vor servi specialitatea casei, un preparat din păstrăv de la Păstrăvăria Albota din judeţul Sibiu, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel