KLAUS IOHANNIS, 'GHINION'. Emil Hurezeanu: "Își protejează soția". Cine este Carmen Iohannis

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut o gafă uriașă. Întrebat ce spune despre profesorii fără șase case, Klaus Iohannis a răspuns sec: ghinion. Aspru taxată de Opoziție, gafa lui Klaus Iohannis a fost explicată de jurnalistul Emil Hurezeanu, care cunoaște istoria familiei lui Carmen Iohannis, soția președintelui PNL. 

"El este un om care spune lucrurilor pe nume, nu e prima oară când vorbește pe șleau", a opinat jurnalistul Emil Hurezeanu. 

"Pe de altă parte, vă spun un secret. Domnul Iohannis e căsătorit cu Carmen Iohannis, o foarte bună profesoară de engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Este o foarte bună profesoară și o femeie foarte atrăgătoare, care este fiica unei familii de vechi artizani și meșteșugari sibieni, români, cu tradiții de decenii încă în perioada interbelică. Oameni care au deținut înainte de comunism și în timpul comunismului atelierele cele mai cunoscute de blănărit.

Iohannis, campanie distrusă. Ce apare pe afișele ACL

Cred că domnul Iohannis, e intuiția mea, își protejează soția ținând-o departe de lumea dezlănțuită a unei campanii electorale și în general de lumea politică. Nici ca primar al Sibiului nu și-a adus soția și nu a pus-o pe tron. Poate vine și din felul lui de a fi, discret, retractil, protestant.

Nu face niciodată referință la contribuția soției și a familiei sale. Întâmplător știu din trecutul meu la Sibiu, cât de importanți erau părinții soției sale. Cred că dorința lui de a ține departe familia și soția de afacerea electorală îl obligă la această discreție. Un profesor de fizică nu-și face șase case. N-am nicio intenție să-i scuz gafa lui Iohannis. O vină importantă o au consilierii", a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel