Klaus Iohannis, despre Mungiu-Pippidi consilier: E foarte calificată pentru foarte multe lucruri

Klaus Iohannis a început să-și aleagă echipa pentru Cotroceni. Întrebat dacă s-a gândit la varianta ca Alina Mungiu-Pippidi, consilier prezidenţial, președintele ales a spus că aceasta este foarte calificată pentru foarte multe lucruri şi le face foarte bine.

Întrebat, la lansarea unei cărţi a Alinei Mungiu-Pippidi, la Gaudeamus, dacă s-a gândit la varianta ca acesta să fie consilier, preşedintele ales Klaus Iohannis a declarat: "Doamna Mungiu-Pippidi este foarte calificată pentru foarte multe lucruri şi le face foarte bine".

Prezent la lansare, scriitorul Liviu Antonesei a spus că Iohannis ar trebui să fie lăsat să-şi facă singur echipa, precizează Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis, în TOP la Gaudeamus: 4.000 de volume în câteva ore

"Decât să-i dăm noi sfaturi, să începem să ne bârfim între noi, că am auzit că de-acum se pare că sunt facţiuni, se luptă ăia care au fost cu Băsescu cu ăia care n-au fost cu Băsescu, să lăsăm omul în primul rând să treacă toate procedurile, să gândească el nemţeşte şi să-şi facă singur echipa, cum e foarte normal", a spus Antonesei.

Preşedintele ales, Klaus Iohasnnis, a participat, vineri, la Gaudeamus, la lansarea volumului "Tranziţia. Primii 25 de ani" care îi are ca autori pe Alina Mungiu-Pippidi şi Vartan Arachelian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel