Klaus Iohannis, despre Carmen Iohannis: Se va implica în viața publică, nu în politică

Președintele Klaus Iohannis a explicat, joi, în interviul acordat pentru Digi 24, cum a decurs acomodarea la Palatul Cotroceni, dar și ce planuri de viitor are soția sa, Carmen Iohannis, în calitate de Primă Doamnă a României.

Întrebat cum a fost trecerea de la clădirea Primăriei din Sibiu la Palatul Cotroceni și cum a decurs acomodarea, președintele Klaus Iohannis a răspuns: "Foarte bună. Foarte bine. Totul a mers simplu. Din prima zi ne-am apucat de treabă".   

De asemenea, șeful statului a adăugat că se simte confortabil la Palatul Cotroceni, dar și că soția sa se simte foarte bine la București.

Chestionat și în legătură cu vreo intenție a soției sale de a juca un rol mai important în viața publică, mai ales că l-a însoțit la Paris și că a fost foarte bine de diaspora română din Franța, președintele Iohannis a punctat: "Cu siguranță se va implica. Nu în politică, pentru că acesta nu este rolul unei Prime Doamne, dar se va implica în viața publică și acest lucru se va vedea din ce în ce mai bine".

Klaus Iohannis și Francois Hollande, la Palatul Elysee. Carmen Iohannis nu a fost prezentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel