KLAUS IOHANNIS, CODRUȚ ȘEREȘ - GRIVCO. Cum reacționează Iohannis după afirmațiile lui Șereș

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a reacționat, luni, după declarațiile fostului ministru al Economiei, Codruţ Şereş, care a afirmat că edilul Sibiului a participat în 2009 la negocierile pentru funcția de premier purtate la Grivco.

Citește și: Iohannis îl acuză de minciună pe Ponta și îl provoacă să ...

Klaus Iohannis a declarat că afirmaţiile lui Codruţ Şereş pe tema întâlnirii de la Grivco sunt "simple dezinformări", transmite Agerpres.

"Nu au existat niciodată astfel de negocieri, fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări", a răspuns primarul Sibiului, întrebat despre declaraţiile lui Codruţ Şereş, care a spus că încă din 2005-2006 Iohannis ar fi discutat cu Dan Voiculescu.

Liderul PNL a apreciat că fostul ministru al Economiei insistă în acest caz, adăugând că "probabil a primit o temă". "Nu mă interesează nici dl Şereş, nici divagaţiile sale", a continuat Klaus Iohannis.

El a subliniat că nu s-a întâlnit niciodată în particular cu Dan Voiculescu şi nici nu ar fi participat la negocieri în prezenţa acestuia.

"Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu am negociat niciodată ceva", a încheiat Klaus Iohannis.

Vezi și: Iohannis a cerut un martor. Sereș spune cum i-a deschis ușa la Grivco

Codruţ Şereş a declarat, luni, că nu înţelege de ce liderul PNL "se ascunde de un lucru cât se poate de evident" şi de ce ar fi fost o ruşine faptul că a mers la sediul Grivco.

"Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis, decât ceea ce am spus într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru, pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce dl Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco", a afirmat fostul ministru al Economiei, la ÎCCJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel