Klaus Iohannis, "cea mai frumoasă fotografie" de Ziua Copilului

De 1 Iunie, Sala Unirii și Grădina Palatului Cotroceni au fost pline de copii. Micuții nu au ratat ocazia de a se fotografia cu Klaus Iohannis, iar internauții au fost impresionați de una dintre imaginile făcute publice de președinte.

"Cea mai frumoasă fotografie cu Președintele!", "Poza asta ar trebui premiată!", "Înduioșător... un președinte fără aroganță... un om care se coboară la nivelul unui copil... felicitări, domnule Klaus Iohannis... tot respectul", au fost doar câteva dintre comentariile românilor transmise în dreptul imaginii.

Mesajul lui Klaus Iohannis

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Sala Unirii și Grădina Palatului Cotroceni au fost pline de copii. Avem responsabilitatea de a le asigura o copilărie fericită și un viitor mai bun copiilor din România. Ei sunt cei care vor deveni tinerii cu idealuri înalte și, mai apoi, adulții împliniți de care societatea noastră are atât de multă nevoie.

Felicit cu acest prilej oamenii inimoşi de la Salvaţi Copiii Romania, organizaţie care, de 25 de ani, depune eforturi pentru ca drepturile copiilor să fie respectate în întregime şi la noi în ţară. De asemenea, felicit Romfilatelia, pentru iniţiativa de a marca această zi printr-un eveniment filatelic.
La mulţi ani tuturor copiilor!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

VEZI ȘI: Sibiu: Nimeni nu se înghesuie pentru funcția de primar după plecarea lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel